De Helena's - Dans & Showorkest

De Helena’s Jubileum Reis 2017

Afgelopen week zijn we samen met 96 mede reizigers vertrokken naar Hotel Bergkristal in Wild-Schönau in Tirol. Wij als leden van de Band willen iedereen bijzonder danken voor het enorme enthousiasme en denken dat iedereen zich deze reis tot in lengte van jaren zal herinneren als een mooie reis. De vele dankbare reacties bij het afscheid deden ons goed. Ondanks soms sombere voorspellingen hebben we prachtig weer gehad. De twee buien die we gehad hebben kon de pret niet drukken. Op onderstaande foto staan alle medereizigers met enkele medewerkers van het hotel. Alle gasten hebben een T-shirt gekregen met een opdruk zoals hieronder te zien is. Voor de foto heeft iedereen het t-shirt achtste voren aangetrokken. Voor de shirts moeten we, onze sponsor, De Monnik Dranken bijzonder bedanken want zonder hun hulp was dit niet mogelijk geweest. Als muziek hebben we bij gevoegd het nummer van de “Zillertaler Haderlumpen – 1, 2 oder 3 Tausend Jahre” die tijdens onze optredens een GEWELDIG succes was. 

Vertrokken met 2 bussen 

Op de eerste avond werden wij verrast met een boog en een optreden van onze dames ter ere van ons vijftigjarig bestaan. Geweldig!!

Het liedje dat de dames special voor ons hebben opgenomen “50 joar een Superband” is ook op onze site te horen.

En als laatste een voorbeeld één van de prachtige uitzichten die we tijdens de reis hebben gezien.

5 comments

Have your say