De Helena's - Dans & Showorkest

De Helena’s

Volgende week van 8 tot 10 november is er weer de Koale Karmis in Ootmarsum, en dat betekent dat het weer afgeladen vol zal zijn in de kroegen met mensen uit Ootmarsum maar ook van ver daarbuiten.

Op onderstaande foto’s, uit 1971, staan de Helena’s voor de kermis attractie Calypso. Deze foto is genomen rond 09.30 uur in de morgen omdat we daarna om 10.00 uur moesten optreden bij CafĂ© de Rozenstruik aan de Denekamperstraat. In die tijd werd er alleen op Vrijdag en Zondag kermis gevierd.

In 1973 werd ook de zaterdag bij de kermis gevoegd omdat er autoloze Zondagen waren ingevoerd en men bang was dat er anders op zondag niemand zou komen. Deze constructie van 3 dagen kermis werd als zeer positief ervaren en vanaf toen is de Koale Karmis altijd 3 dagen.

Have your say