De Helena's - Dans & Showorkest

De Helena’s naar het Zillertal

In 2017 is het vijftig jaar geleden dat “de Helena’s” zijn begonnen als band. En daarom willen we weer iets speciaals gaan doen en daarom gaan we net zoals in 2004 en 2008 weer naar Oostenrijk. De beslissing is mede genomen mede door de vele vragen van mensen die eerder mee geweest zijn of die van anderen gehoord hebben dat het een fantastische happening is geweest, en daarom de volgende reis weer graag willen meegaan.

Dit jaar denken wij te gaan in de buurt van het mooie Zillertal. We hopen binnen enkele weken de exacte gegevens te kunnen publiceren. We willen met de reis gaan maken met maximaal 100 mensen (2 bussen).  De vorige keer in 2008 waren er geruchten dat alleen familieleden van de muzikanten deel konden nemen aan de reis maar dan zijn nonsens. Iedereen is welkom.  Blijf onze site in de gaten houden voor meer informatie.

De organisatie van de reis besteden wij weer uit aan Ter Beek Reizen in Tubbergen.

De reis zal plaatsvinden in de laatste week van Juni 2017.

Uiteraard zullen “de Helena’s” ‘s avonds in het Hotel gaan optreden en kan er gedanst worden op de muziek van de jaren vijftig van de vorige eeuw tot nu.

helenas-naar-het-zillertal

 

 

Have your say