De Helena's - Dans & Showorkest

Optreden van de Helena’s bij het Glazen huis Ootmarsum

Dit jaar wordt er voor de vijfde keer het Glazenhuis in Ootmarsum georganiseerd van woensdag 14-09-2016 tot zondagavond 18-09-2016.

Ook dit jaar verlenen de Helena’s weer belangeloos hun medewerking aan dit evenement op zondag middag 18-09 van 13.30 tot 16.30 uur.

De doelen voor het Glazenhuis Ootmarsum voor dit jaar zijn bekend, namelijk Project Claudia via stichting Noaberhart en Harmonie Caecilia Ootmarsum.

Project Claudia van stichting Noaberhart
Claudia, een vrolijke, spontane moeder van twee kinderen Youri (15) en Kyra (14), weet sinds kort dat ze ongeneeslijk ziek is. Op dit moment gaat ze strijd om zolang mogelijk bij haar kinderen te kunnen blijven. De vader van Kyra en Youri is tien jaar geleden plotseling overleden. De kinderen komen na het overlijden van hun moeder te wonen bij Carmen en Peter ter Haar. Carmen is het zusje van Claudia. Zij hebben zelf drie kinderen en om Youri en Kyra een nieuw thuis te kunnen bieden is extra woonruimte nodig. Hiervoor is geld nodig en daarom heeft Het Glazen Huis Ootmarsum dit als een van de doelen uitgezocht.

Harmonie Caecilia uit Ootmarsum
De Harmonie wil het gedoneerde bedrag gaan gebruiken voor de opleiding van jeugdleden, aanschaf van instrumenten, extra concertinspanningen, aanschaf van kostbare muziekcomposities en waar mogelijk nog vele andere zaken waarvoor ze het geld goed kunnen gebruiken. Reden genoeg voor Het Glazen Huis Ootmarsum om ook voor dit goede doel te kiezen.

Wilt u meer weten over het glazenhuis en de andere artiesten die optreden kijk dan op; http://www.glazenhuisootmarsum.nl/doelen/

Have your say