De Helena's - Dans & Showorkest

Kermis in Ootmarsum

Komend weekend 4, 5 en 6 november is er weer kermis in Ootmarsum. Al generaties lang komen de mensen van heinde en verre om samen met de inwoners van Ootmarsum dit feest te vieren. In de jaren 70 speelden “De Helena’s” bij de Rozenstruik. Hieronder een foto van deze band die genomen is in 1971 op de kermis bij de suikerspin kraam. Vlnr boven: Frans Schulten, Kermis medewerker, Frans Heerink, Roland Urban, Benny Lenferink en op de voorgrond Truus Braakhuis – Bekke.

Op Zaterdag 5 November speelt de 9 mans formatie “Fluitje van een Cent” uit Ootmarsum bij Hotel Restaurant Van de Maas aan de Grotestraat en gezien de ervaring van voorgaande jaren zal het wel weer een volle bak worden. Wij wensen de mannen dan ook weer veel succes.

Staand vlnr: Bert Hofman  –  Tenor en Alt Sax, Jos Diepenmaat  –  Bas Gitaar, Henk Veldboer  –  Zang en Trompet,  Gerard Velthuis  –  Konga’s / Mondharmonica,  Theo oude Avenhuis  –  Drums en Zang, Ben Westerhof  –  Trompet, Bertus Lansink  –  Keyboard / Bar. Sax en Zang, Voor vlnr: Erik Nijhuis  –  Trompet,  Jan Vos  –  Solo Gitaar, Ben Raatgerink – Geluidstechnicus (staat niet op de foto)

Have your say