De Helena's - Dans & Showorkest

Overzicht van optredens van Boemerang (zomer 1978)

Wist u dat je soms bekende artiesten nu hoort klagen dat ze 3 optredens op een avond hebben van een half uur of 45 minuten. Hieronder ziet u een agenda van de band Boemerang uit het jaar 1978. In het overzicht staan de matinees, in de middag, nog niet eens genoemd die er ook vaak bij waren. In die tijd moesten ze elke avond 4,5 tot 6 uur spelen. En dan praten we nog niet eens over opbouwen of afbreken van de installatie. De vrouw van gitarist Stanny vertelde: “na een matinee kwam Stanny alleen of met andere muzikanten thuis om wat te eten en dan even op de bank liggen en dan ging hij weer voor de avondpartij. Ook nam hij dan voor alle muzikanten een schone blouse mee want de kleding verzorgde de ik voor hun”.
Programma van Boemerang 1978

 

Have your say