De Helena's - Dans & Showorkest

“de Helena’s” op de Koale Kermis in Oatmuske in 1971

Dit weekend is de traditionele Koale Kermis in Oatmuske weer.  Al vele jaren wordt dit feest gevierd en komen mensen van heinde en verre om iets van de gezelligheid mee te pikken. In 1971 maakten de Helena’s van de gelegenheid gebruik en werden in diverse attracties foto’s geschoten. Deze foto reportage werd genomen door Herman Haarhuis die momenteel in Ierland woont samen met zijn vrouw Frida. De samenstelling van “de Helena’s” was in 1971 als volgt:  Boven vlnr Roland Urban, Frans Schulten en Truus Braakhuis. Onder vlnr Benny Lenferink en Frans Heerink

Hieronder een foto waar ook onze “Manager” Gait Ekelhof (oftewel TUIN) op staat. De foto is genomen bij Café de Guldene Crone in Ootmarsum waar “Tuin” de eigenaar van was.

Hieronder een foto die genomen is tijdens het optreden overdag bij “de Rozenstruik” tijdens de kermis.

Nog een foto van tijdens de kermis die is genomen bij “de Struik”. De namen van de jongen is niet bekend maar de anderen zijn vlnr Hein Koehorst, Benny Lenferink, Frans Heerink, Frida Haarhuis-Luttikhuis, Roland Urban en Johnny Kamphuis, en geknield Annie Frons-Brunninkhuis.

4 comments

Have your say