De Helena's - Dans & Showorkest

100 jaar De Monnik Dranken

Deze week stond de Monnik Dranken geheel in het teken van het 100 jarig bestaan. Wij als “de Helena’s” willen “onze sponsor” natuurlijk van harte feliciteren hiermee. Wij vinden het ongelofelijk knap hoe Hans aan “de Monnik” leiding heeft gegeven sinds 1984 tot wat het nu is, een bedrijf met 104 medewerkers. Tijdens de rondleiding gisteren was het weer fijn om te zien hoe alles is geregeld en het op een zeer goed geoliede machine lijkt. Met Luuk staat er weer een goede opvolger voor Hans gereed die het bedrijf zeker nog verder gaat uitbouwen. Uiteraard feliciteren we ook alle personeelsleden die bij “de Monnik”werken want zonder jullie was het zeker niet gelukt.

Gisteren waren wij uitgenodigd en de middag en avond was aan alle kanten zeer goed verzorgd en met alles was rekening gehouden. Met het muziek van Dokter en de Heer kon de dag niet meer kapot. 

Deze foto is gemaakt door Anina Romita.

Have your say