De Helena's - Dans & Showorkest

Dansavond 25 November a.s.

Op 25 November a.s. houden de Helena’s een dansavond en filmavond bij Gasterij Oatmusche in Ootmarsum. De film die gedraaid wordt is opgenomen tijden des de laatste reis naar Tirol. Voor de makers van de film is het erg moeilijk om alles te laten zien omdat dan de film veel te lang zou worden. De zaal is open om 20.00 uur en de aanvang van de avond is om 20.30 uur. De entree is gratis maar we er wel een vrije gift gevraagd worden voor een later te bepalen goed doel. Wij hopen dat alle medereizigers zullen komen, en dan nog het liefst met het T-shirt aan heeft dat iedereen tijdens de reis heeft gekregen. Als u alvast in agenda schrijft dat u op 25 November naar een optreden van de Helena’s moet dan doen wij de rest.

Have your say