De Helena's - Dans & Showorkest

De Helena’s on Tour 2017

helenasalpen

In 2017 is het 50 jaar geleden dat de band De Helena’s is begonnen, en derhalve vinden wij het tijd om weer iets speciaals te doen.

We hebben besloten om net als in 2004 en 2008 een reis te organiseren naar Oostenrijk en wel om de reden dat er nog heel vaak aan ons gevraagd wordt wanneer we weer gaan en dat men graag weer mee wil. Ook vragen mensen die nog niet eerder mee geweest zijn, omdat ze van anderen hebben gehoord dat het zeer gezellig was geweest en zij het ook willen meemaken.

De Helena’s hebben daarom een reis samengesteld die verzorgd zal worden door de Fa. Ter Beek in Tubbergen. Deze reis zal ook worden opgenomen in de reisgids die momenteel wordt gemaakt en rond de kerst klaar zal zijn.

Omdat we hebben besloten dat we met maximaal 2 bussen en 100 personen aan de reis willen beginnen willen we onze fans en de trouwe lezers van onze site reeds nu informeren voordat de reisgids beschikbaar is. Mocht u interesse hebben dan raden we aan om u z.s.m bij Ter Beek reizen aan te melden. (de eerste 28 mensen hebben zich al aangemeld bij Ter Beek)

De reis zal plaatsvinden van

Zondag 25 Juni tot Zaterdag 1 Juli 2017

Bijgevoegd vind u een brochure van Hotel Berg Kristal in Wildschönau waar we heen gaan.

HOOGTEPUNTEN van de reis

• bezoek aan de Krimmler watervallen
• prachtige rondritten door een schitterende natuur en bezoek aan romantische plaatsen
• ongeëvenaarde gezelligheid door optredens en de aanwezigheid van “De Helena’s”
• schitterende panoramatochten met de Alpbacher- en Schatzbergbahn

De Helena’s zullen 4 avonden optreden in het Hotel waar we verblijven en de 5de avond wordt er een avond verzorgd met eten en muzikanten uit Oostenrijk.

Inschrijven kunt u bij Ter Beek reizen in Tubbergen o.v.v. Helena’s reis 2017.  Informatie kunt u ook altijd vragen via ons e-mail adres:  dehelenas@gmail.com

We blijven U op de hoogte houden van deze reis.

Met vriendelijk en muzikale groeten,

 De Helena’s

helenas-on-tour-2017

 

Have your say