De Helena's - Dans & Showorkest

Nieuw

Deze week hebben we de website iets aangepast. De laatste tijd kregen we opmerkingen dat het moeilijk was om op de website te reageren. Daarom hebben we nu in de menu regel, boven, een contact knop gemonteerd. Als u daarop drukt kunt u nu gemakkelijk uw opmerkingen doorsturen. Ook is het nog steeds mogelijk direct op de foto te klikken waarbij u een opmerking wilt plaatsen.De reden dat de site moeilijker te bereiken was lag aan het feit dat we zeer veel spam kregen en daarom hadden we de toegankelijkheid iets te moeilijk gemaakt. Onze excuses daarvoor.

Ook willen we binnenkort eenmaal per maand een nieuwsbrief sturen aan iedereen die, op welke manier dan ook, contact hebben gehad met “de Helena’s”. Mocht u ook belangstelling hebben voor de nieuwsbrief dan kunt aan de linker kant van de site uw mail adres invullen. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kunt uiteraard ook kenbaar maken.

Mocht u informatie hebben over beginnende bands dan willen we dat graag weten. Wij zullen dan met plezier een foto met de behorende informatie plaatsen.

Mocht u als lezer verder nog op-, aan- of be-merkingen hebben op de site dan willen we dat heel graag weten.

Have your say