De Helena's - Dans & Showorkest

Jan van de Belt

Vanaf afgelopen woensdagvond 12-09-2012  tot zondagmorgen 16-09-2012 12.00 uur is er in Ootmarsum een serious request georganiseerd. De organisatie had het perfect geregeld en het resultaat met ruim 7500 Euro mag er zijn. Vrijdag avond was er een optreden van Juergen Scholten Lubberink, zangeres Joske en Jan van de Belt. Deze laatste was de man van het duo Jan en Zwaan die samen in 2011 hun 50 jarig artiesten jubileum zouden vieren maar helaas is Zwaan in Oktober 2010, na een slopende ziekte, overleden. Wij vinden het geweldig dat Jan, ondanks dit verlies, zich weer herpakt heeft en nog steeds optredens verzorgd. Ook in Ootmarsum heeft Jan belangeloos meegewerkt aan de inzameling t.b.v. het goede doel. Jan is beslist nog steeds een ras muzikant die weet hoe hij een avond moet verzorgen.

1 comment

Have your say