De Helena's - Dans & Showorkest

Werken

Een man van vreemde origine biedt zich aan bij de UWV op zoek naar werk. Hij zegt: “Hallo….weet u, ik heb er een bloedhekel aan om een uitkering aan te vragen. Ik zou véél liever een baan hebben en iedere dag gewoon keihard werken !!”

De man achter het loket zegt: “Je timing is uitstekend. We hebben juist een baan binnen die nog moet ingevuld worden,” “Het is bij een rijkere oude man, hij zoekt een chauffeur voor zijn prachtige 18 jarige dochter”. “Je moet haar in zijn Mercedes CLS, naar haar modellenwerk brengen en rondrijden naar feesten en party’s.” “Hij zorgt voor alle kleding en vanwege de lange uren worden ook je maaltijden verzorgd in luxe restaurants. Van jou wordt ook verwacht dat je haar begeleidt tijdens haar vakanties naar exotische oorden.” “Je krijgt gratis een volledig en luxe ingericht appartement boven de garage, inclusief een goed gevulde koelkast.” “Je aanvang salaris is 80.000€ per jaar”. Plus onkostenvergoeding en privé gebruik van de Mercedes.

De vreemdeling zegt verbaast: “Jij bent me iets aan het wijsmaken”

De man achter het loket antwoord met een glimlach:

“Eh…..jaaa , maar jij bent wel begonnen hé !!”

Have your say