De Helena's - Dans & Showorkest

Onherkenbaar

Een vrouw van 50 krijgt een hartaanval en komt in het ziekenhuis terecht. Terwijl ze op de operatietafel ligt, dichtbij de dood, krijgt ze een visioen. Ze ziet God en vraagt: “Is mijn uur gekomen.” God antwoordt: “Nee, je hebt nog 40 jaar , 2 maand en 8 dagen tegoed.” Bij het ontwaken uit de verdoving, besluit ze een facelift, een liposuctie te laten doen, ook haar lippen laat ze opspuiten met collageen. Ze laat eveneens een borsten correctie uitvoeren”. En nog veel meer, het loont beslist de moeite, nu ze weet dat ze nog zo lang te gaan heeft. Na haar laatste operatie komt ze uit het ziekenhuis en wordt gegrepen door de ziekenwagen bij het oversteken van de straat.

In de hemel aangekomen vraagt ze aan God: “Niet mooi hé, ik dacht dat ik nog minstens 40 jaar tegoed had! Waarom heb je me laten omverrijden door die ziekenwagen?”

God: “Goeie god meid, ik had je niet herkend.”!!!!!!!!!!

Have your say