De Helena's - Dans & Showorkest

Gedronken?

Een agent stopt een auto, loopt naar het raam en vraagt ​​de man: “Gedronken?”

De man antwoordt heel stil en met een duidelijk Engels accent: “Natuurlijk! Vanmorgen is mijn dochter getrouwd en aangezien ik niet van religieuze ceremonies houd, ben ik een paar biertjes gaan drinken. Toen dronk ik tijdens het buffet twee flessen uitstekende Italiaanse wijn. En tot slot, om het in stijl te vieren, dronk ik met de schoonvader van mijn dochter twee flessen whisky van 20 jaar oud “. De agent, zichtbaar geïrriteerd, vertelt hem: ‘Begrijp je dat ik een politieagent ben en dat ik je heb tegengehouden om de alcoholtest te doen?’

En de Engelsman, altijd heel kalm:

‘Ja, alles is mij duidelijk. En u begrijpt dat deze auto Engels is en dat mijn vrouw aan de andere kant achter het stuur zit?’

Have your say