De Helena's - Dans & Showorkest

Toon van de Burgt

Twee weken geleden hebben wij een foto geplaatst van de Migra’s en deze week kregen wij bericht dat Toon van de Burgt, organist en zanger maar vooral accordeonist, op 28 oktober op 82 jarige leeftijd is overleden. Wij hebben Toon leren kennen via de mail leren kennen als een gedreven man die alles voor de muziek overhad. Door een half zijdige verlamming was hij niet meer in staat om op zijn geliefde accordeon te spelen en dat deed hem pijn want dat was het, wat hij het meeste dat hij miste, zo vertelde hij ons menigmaal. Wij wensen zijn nabestaanden uiteraard alle sterkte toe om het verlies te dragen en te verwerken. Vele mensen zullen Toon met een glimlach herdenken en in het hiernamaals zal hij zeker zijn accordeon weer omhangen en menig deuntje gaan spelen.

Have your say