De Helena's - Dans & Showorkest

De Turftrappers

Het carnavals geweld is weer los gebarsten en de eerste hoogheden zijn alweer 2 weken bekend. Zo werden de Helena’s blij verrast dat onze zangeres samen met haar man waren uitverkoren om mede leiding te geven aan het carnavals jaar 2018 van de turftrappers in Langeveen. De complete leiding ligt in handen van prins Paul (Bels), adjudant Herman (Snijders) en de hofdames Simone en Jorien (zangeres van de Helena’s). Een nog belangrijke verrassing is dat Jorien & Herman in blijde verwachting zijn van hun tweede kind. Wij wensen hun allen een prachtige carnavals tijd toe en Jorien en Herman ook een voorspoedige zwangerschap. Uit onderstaande foto kan men opmaken dat dit viertal weet dat ze moeten oppassen om niet te veel hooi op de vork te nemen. ALAAF, ALAAF, ALAAF……

Have your say