De Helena's - Dans & Showorkest

Opscheppers

Een vent in een Mini staat bij het stoplicht naast een Rolls Royce. De bestuurder van de Mini doet zijn raam open en roept naar de bestuurder van de Rolls: ‘Hé vriend, leuke wagen. Heb je telefoon in je Rolls? Ik heb er een in mijn Mini!’ De bestuurder van de Rolls kijkt minachtend naar de Mini en zegt: ‘Ja, ik heb telefoon.’ De bestuurder van de Mini zegt: ‘Gaaf, hè? Trouwens, heb je ook een ijskast daarbinnen? Ik heb een ijskast hierachter in mijn Mini!’ De bestuurder van de Rolls kijkt een beetje verveeld en zegt: ‘Ja, ik heb een ijskast.’ De bestuurder van de Mini: ‘Da’s te gek man! Hé, heb je ook tv in je Rolls? Weet je, ik heb een tv achterin mijn Mini!’ De bestuurder van de Rolls kijkt nu heel erg verveeld en zegt: ‘Natuurlijk heb ik tv. Een Rolls Royce is de meest luxueuze auto van de wereld!’ De bestuurder van de Mini: ‘Erg leuke auto! Hé, heb je daar ook een bed? Ik heb een bed achterin mijn Mini!’ De bestuurder van de Rolls gaat helemaal over de rooie omdat hij geen bed heeft en snelt er vandoor. Hij gaat direct naar de dealer waar hij opdracht geeft om een bed achterin zijn Rolls te laten bouwen. De volgende morgen gaat hij zijn auto ophalen en het bed ziet er schitterend uit. Lakens van satijn en koperen versiering. Duidelijk een bed dat in een Rolls Royce thuis hoort. En dus gaat de bestuurder van de Rolls op zoek naar de Mini. Na de hele dag te hebben rondgereden, ziet hij uiteindelijk de Mini staan op een parkeerplaats met al de ramen aan de binnenkant beslagen. Hij stapt uit zijn Rolls en klopt op het raam van de Mini. Maar hij krijgt geen reactie. Hij blijft op het raam van de Mini kloppen en eindelijk steekt de eigenaar zijn hoofd drijfnat naar buiten. ‘Ik heb nu een super luxueus bed achterin mijn Rolls’, zegt de bestuurder van de Rolls arrogant. De bestuurder van de Mini kijkt hem aan en zegt: ‘Man, moet je me daarvoor onder de douche vandaan halen?’

Have your say