De Helena's - Dans & Showorkest

Alexis & Sunflower

Deze week kregen wij een mail (zie hieronder) van Richard Portheine uit Lage in Duitsland dat er op 11 november a.s. een dansavond gepland is bij het Heideschlosschen bij Itterbeck.  Er wordt opgetreden door muzikanten die vroeger bij Alexsis en Sunflower hebben gespeeld. Dus kent u Alexsis nog van de tijd dat ze speelden bij Bays in Reutum dan is nu de kans om ze nogmaals te bewonderen. Omdat wij geen foto Alexsis en Sunflower in ons bezit hebben, plaatsen we hierbij een foto van Die Blaue Jungs waar Richard Portheine op dat moment in speelde. Mocht er iemand meer informatie kunnen geven of foto´s hebben dan houden we ons aanbevolen.

Hallo Kollegen, für alle oldiefans. Am 11 November im Heideschlösschen bei Itterbeck in Deutschland spielen “old Friends ”
Ehemals Allexis und Sunflower.
Beginn 20 Uhr Eintritt 6 Euro
Gruß Richard

Have your say