De Helena's - Dans & Showorkest

De Helena’s Jubileumreis 2017

Het is echt ongelofelijk hoeveel mensen de berichten via Facebook hebben bekeken en die best “jaloers” zijn, vanwege het feit dat ze niet zijn mee geweest. Talloze malen worden we aangesproken dat het eruitzag als een grote familie die ontzettend veel plezier hadden. En dat was ook zo. Ook mensen die minder goed ter been waren gingen met de stoel aan de rand van de dansvloer zitten om toch vooral niets te missen en ze deden mee zoveel ze konden. Wij kunnen gerust zeggen dat deze reis op eenzame hoogte staat voor iedereen die hier aan heeft meegedaan. Zelf het echtpaar Ter Beek (Roos en Tonnie), die toch wel wat gewend zijn, waren al vooraf naar Wildschonau afgereisd en ze zijn nog een paar dagen bij ons gebleven en vonden het geweldig. Dit is te zien aan hun reactie op deze site. Ook vele anderen hebben via deze site of via andere wegen hun dank aan ons uitgesproken, waar wij uiteraard enorm van groeien, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen dat we zonder het enthousiasme van de medereizigers nooit zo’n mooie week hadden kunnen maken.

Have your say