De Helena's - Dans & Showorkest

45 jarig jubileum “de Helena’s”

Gisteren was het dan zover dat we het 45 jarig bestaan hebben gevierd van onze band. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de avond. Ook de bezoekers waren tevreden over de avond en door velen werd er geopperd dat er enkele keren per jaar zo’n avond georganiseerd zou moeten worden. De nadruk zou daar moeten liggen op de gezelligheid en het dansen omdat dit in onze regio bijna niet meer mogelijk is. Wij als band hebben vele felicitaties in ontvangst mogen nemen en kregen zelfs nog kaarten toegestuurd waarop we bijzonder trots zijn. Ook willen we onze sponsor “de Monnik Dranken” bijzonder danken voor het feit dat we 2 nieuwe outfits hebben gekregen. Hieronder een korte foto impressie van de avond. Binnenkort zullen alle foto’s die gemaakt zijn op deze site te bezichtigen zijn.

MENSEN ALLEMAAL HARTELIJK DANK VOOR JULLIE BIJDRAGE AAN DEZE AVOND.  

 

 

 

Have your say