De Helena's - Dans & Showorkest

IM Truus Bekke-Braakhuis

Op 1 december 2009 ontvingen wij het droeve bericht dat Truus, na een periode van hoop en vrees maar vooral  na een strijd die ze nooit kon winnen, was overleden. Ze laat haar man, kinderen en klein kinderen achter.

Vanaf het begin was Truus bij de Helena’s als zangeres. In de jaren tot haar afscheid, in 1973 had de band veel  succes. Als bruidsparen de afspraak met de band maakten werd er steevast gevraagd of de zangeres wel mee  kwam.

Na jaren van zorg aan haar gezin en werk liet ze de band in 2006 weten dat ze graag weer mee zou willen zingen.  Na een voorzichtig begin kreeg ze de smaak te pakken en wilde ze extra ervaring opdoen en ging zingen in het  dames koor van de RK Kerk. Bij het optreden van het 40 jarig jubileum van de Helena’s stond ze voor het eerst  weer op het podium. Ze was er helemaal klaar voor maar het mocht niet zo zijn.

Haar persoon, haar stem, haar aanwezigheid blijft voor altijd gegrift in  onze herinneringen ……………………………..

De Helena’s

[mp3player config=in-memoriam-truus.xml playlist=in-memoriam-truus-bekke.xml]

Have your say