De Helena's - Dans & Showorkest

De Helena’s

Na bijna 2,5 jaar hebben De Helena’s voor het eerst weer opgetreden op een feestje van vrienden. In eerste instantie gooide Corona roet in het eten en daarna hoorden we van de vreselijke, onoverwinnelijke, ziekte van onze drummer Frans Heerink (de Kuper), waar wij in November 2020 afscheid van moesten nemen. In 2020 gaf onze saxofonist Ronald Urban (Lap) aan te willen stoppen omdat zijn fysieke toestand dat niet meer toeliet. Omdat het bloed stroomt waar het niet gaan kan en omdat Frans Heerink ons uitdrukkelijk had gevraagd om door te gaan hebben we toch weer onze instrumenten op gepakt met als resultaat dat we ons eerste optreden hebben gehad en er hopelijk nog aardig wat zullen volgen. Uiteraard was het gisteren voor ons een dag met lach en een traan. Maar we weten zeker dat de Kuper boven ons op de eerste plaats zat om niks te missen met een pilsje in de hand en een lach op zijn gezicht. En ook Lap heeft ons succes gewenst, en als het zou kunnen was hij nog graag met ons mee gegaan.

Sinds September 2021 is Betsie Kienhuis onze drumster en we zijn heel blij met haar. De bezetting van De Helena’s is nu als volgt. Boven vlnr: Bennie Loman, Bassist; Benny Lenferink, Toetsenist-Zang; Frans Schulten, Gitarist- Zang; Beneden vlnr: Jorien Snijders, Zang; Betsie Kienhuis, Drums – Zang.

 

 

Have your say