De Helena's - Dans & Showorkest

Orkest Bluesette

Toe wij, de Helena’s, in 2009 begonnen met het plaatsen van foto’s van andere orkesten waren wij zover wij weten de eerste. Momenteel vind je vele verschillende groepen die ook foto’s van band op het internet zetten. Daaruit blijkt, dat toen wij begonnen met plaatsen,  we het bij het rechte eind hadden en er veel interesse was naar de foto’s van muziek groepen uit het heden en verleden. Wij hebben nog genoeg foto’s om nog enkele jaren door te kunnen gaan. Deze foto’s hebben we of zelf verzameld, of we hebben ze gekregen van anderen waarvoor we uiteraard erg dankbaar zijn.

Deze week maar een foto van het orkest Bluesette uit Enschede. Twee van de 4 namen staan hieronder vermeld maar we zouden ook graag de namen van de andere 2 muzikanten weten.

 

Have your say