De Helena's - Dans & Showorkest

The Skyliners

Uit Den Ham komen “The Skyliners” die deze week onze voorpagina bezetten. Helaas is de foto niet erg duidelijk, dus als u een beter exemplaar heeft dan willen we die graag ontvangen op dehelenas@gmail.com.

In oktober 2017 hebben we de volgende informatie gekregen van Klaas Pool (waarvoor onze dank)

De foto dateert volgens mij uit 1978/1979. Ik zal proberen om nog een beter exemplaar van de foto door te sturen (moet even zoeken op zolder). Zelf ben ik nog steeds actief als saxofonist bij Celebration (http://www.celebration-web.nl/). Puur voor de lol. Mijn broer Henk is beroeps geworden als songwriter (o.m. voor Marco Borsato, Rob de Nijs, etc. etc.). Geeft daarnaast songwriting op het conservatorium in Zwolle en Enschede. Henk Jaspers drumt volgens bij bij Sound Set, destijds een bekende popband in de regio, die nu nog regelmatig re√ľnieoptreden geeft. Ik weet niet of Benny Blekkenhorst nog actief is als muzikant.

Have your say